Φαιοκόκκινο Μανιφέστο.

Του Άβαδη

Αναγνωρίζουμε ότι η Οκτωβριανή επανάσταση υπήρξε ξεκάθαρα μια επανάσταση κατά του Καπιταλισμού και του παλιού ετοιμόρροπου συστήματος. Ο κομμουνιστικός διεθνισμός διαφέρει απόλυτα από τον καπιταλιστικό , αφού ο ­πρώτος αγνοεί την φυλή ενώ ο δεύτερος την πολεμάει. Η ταξική πάλη δεν αναγνωρίστηκε μόνον από τους κομμουνιστές , αλλά και από τους αριστερούς εθνικοσοσιαλιστές.

Ο κομμουνισμός ουδέποτε υπήρξε πραγματικός εχθρός του εθνικοσοσιαλισμού , αλλά τα λάθη και οι περιστάσεις οδήγησαν στην γνωστή μοιραία σύγκρουση. Η Σοβιετική - Ένωση αφενός αναγνώρισε το Φασιστικό Ιταλικό καθεστώς και αφετέρου αποκάλεσε το 1939 το Γερμανικό Εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς αδελφικό προς αυτήν. ­

Απόδειξη αυτού, το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ.

Ως εθνικοσοσιαλιστές θεωρούμε λανθασμένη την παραβίαση του παραπάνω συμφώνου από το Γ' Ράιχ. Το σχέδιο Μπαρμπαρόσα αποδεδειγμένα οδήγησε στην ολέθρια σύγκρουση των δυνάμεων του Εθνικοσοσιαλισμού με αυτών του Κομμουνισμού και στην μοιραία συντριβή των πρώτων. Από την άλλη όμως, θεωρούμε καθαρά ανήθικη την συνεργασία Στάλιν­ - Καπιταλισμού κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. ­

Θεωρούμε ότι πολύ περισσότερα ένωναν τις δυο δυνάμεις ( Γερμανία - Σοβιετική Ένωση ) παρά τις χώριζαν. ­

Θεωρούμε την πλειοψηφία των αντικομμουνιστών πιο πολύ ταξικούς εχθρούς της Σοσιαλιστικής επαναστάσεως παρά συνειδητοποιημένους φυλετιστές ή Εθνικοσοσιαλιστές ( Δείτε Ισπανία με Φράνκο , Ελλάδα με τους ταγματασφαλίτες κλπ ).

Τιμούμε και σεβόμαστε το μεγάλο έργο των ένδοξων Ελλήνων ανταρτών ενάντια στην Άγγλο-Σιωνιστική κατοχή την οποία υπερασπίζονταν οι εθνικόφρονες δεξιοί.

Αναγνωρίζουμε ότι . οι θέσεις κάποιων Εθνικοσοσιαλιστών μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο και η επικέντρωσή τους εναντίον της Σοβιετικής Ενώσεως μόνο την Αμερική και τον Σιωνισμό ωφέλησε.

Θεωρούμε απερίγραπτες τις λασπολογίες περί δήθεν εβραϊκής καταγωγής του Λένιν και Στάλιν.

Η Σοβιετική Ένωση επί Στάλιν ανοιχτά κατονόμασε τον εβραίο ως εχθρό. Έως και σήμερα οι εβραίοι κατηγορούν τον Στάλιν για αντισημιτισμό.

Ως εθνικοσοσιαλιστές και ως αριστεροί φυλετιστές αρνούμαστε και καταδικάζουμε την παραμέληση της φυλής από τους κομμουνιστές της Σοβιετικής Ενώσεως. Οργιζόμαστε επίσης από την υποκρισία της πλειοψηφίας των εθνικιστών οι οποίοι αναγνώριζαν στο πρόσωπο Λευκής Σοβιετικής Ένωσης τον Μεγάλο Εχθρό και εθελοτυφλούσαν απέναντι στην φυλετική Βαβέλ της συντηρητικής Αμερικής !

Θεωρούμε αναγκαία σήμερα μια συνεργασία μεταξύ των Κομμουνιστών, των Εθνικοσοσιαλιστών, αλλά και των άλλων αριστερών Αντικαπιταλιστικών, Αντισιωνιστικών δυνάμεων με στόχο την κοινή πάλη για Επανάσταση , Παράδοση , Σοσιαλισμό και ασφαλώς για την Διάσωση όλων των φυλών και λαών της γης από το Καπιταλιστικό κτήνος της Δύσης.

Βλέποντας ρεαλιστικά τον κόσμο γύρω μας αντιλαμβανόμαστε ότι η φυλετική επιμειξία πλέον έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις εκτός από την Αμερική και στην Ευρώπη. Πιστεύουμε ότι αν δεν δράσουμε άμεσα , η φυλή μας κινδυνεύει να εξαφανιστεί.

Λέμε ΟΧΙ στις πολιτικές αυταπάτες - Αλληλεγγύη σε όλες τις πραγματικές αντιπαγκοσμιοποιητικές δυνάμεις που μάχονται για την Παγκόσμια Επανάσταση και την συντριβή του Καπιταλισμού και Σιωνισμού σε κάθε γωνιά του Πλανήτη. Αλληλεγγύη στους Επαναστάτες αγωνιστές της Κούβας και όλης της Νοτίου Αμερικής !

Ζήτω ο Αγώνας για Παράδοση – Φυλή – Σοσιαλισμό !