Ισλάμ και Εθνικοσοσιαλισμός.

του Αλεξόπουλου Στέλιου

Πριν ακόμα ο Χίτλερ μπει στον δεύτερο μεγάλο πόλεμο από το 1937 αρχίζει να σκέφτεται ποίες είναι αυτές οι δυνάμεις που μπορεί να συμμαχήσει ώστε να κερδίσει σε όλα τα πεδία των μαχών στην περίπτωση μιας παγκόσμιας σύρραξης. Σύμμαχος του στην Μέση Ανατολή εναντίον της πλουτοκρατικής αποικιοκρατικής Αγγλίας δεν είναι άλλοι από τους Άραβες. Στην περιοχή αυτή οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να ξεκινήσει Αραβικό αντάρτικο να εξασφαλιστούν τα πετρέλαια για την προέλαση του Ρόμελ αλλά και να δοθεί ισχυρό χτύπημα στα Εβραϊκά σχέδια για την περιοχή.



Πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο συνάντηση του μεγάλου μουφτή της Ιερουσαλήμ Αμίν Αλ Χουσείνι - μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του Ισλάμ - με τον Αδόλφο Χίτλερ και μετά από αυτή την συνάντηση ισχυροποιήθηκαν ακόμα περισσότερο οι δεσμοί του Εθνικοσοσιαλισμού με τον μαχόμενο αντισιωνιστικό Ισλαμικό κόσμο.



Ιδρύθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα η Αραβική Λεγεώνα και εκατοντάδες Άραβες μαχητές εντάχθηκαν σε μονάδες ειδικών δυνάμεων του Ρόμελ στην Αφρική. Παράλληλα στην Βοσνία ιδρύεται η διάσημη μουσουλμανική 13η μεραρχία των μάχιμων WAFFEN – SS '' Χαντζάρ''. Χιλιάδες Άραβες με κατασκοπικά μέσα στην Μέση Ανατολή συνδράμουν στην προσπάθεια του Άξονα και η φλόγα του Τζιχάντ ενάντια στον Άγγλο ιμπεριαλιστή εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον Αραβικό κόσμο. Σύριοι , Μαροκινοί , Παλαιστίνιοι , Αιγύπτιοι , Ιρακινοί προσεύχονται στον Αλλάχ να έχει καλά στην υγεία του τον Φύρερ τον εκφραστή του ονείρου τους για την λευτεριά - και έχουν την εικόνα του στις οικίες τους ως ένδειξη τιμής και σεβασμού - για να δώσει ένα τελειωτικό χτύπημα στους εχθρούς της ανθρωπότητας.



Ο μεγάλος μουφτής Αλ Χουσείνι το 1941 κατευθύνει την αραβική εξέγερση ενάντια στο βρετανικό καθεστώς του Ιράκ αλλά το κίνημα αποτυγχάνει. Αμέσως στις 10-05-1941 καλεί σε ιερό πόλεμο ( Τζιχάντ ) εναντίων Άγγλων και Σιωνιστών. Από την Γάζα μέχρι το Κάιρο οι επιθέσεις εναντίον συμμαχικών στόχων είναι συνεχείς ενώ η μεραρχία των Βοσνίων μουσουλμάνων δίνει αιματηρές μάχες ενάντια στις δυνάμεις του αρχηγού των Γιουγκοσλάβων παρτιζάνων Τίτο. Δυστυχώς οι εξελίξεις στα πεδία των μαχών δεν είναι ευνοϊκές για τα γερμανικά στρατεύματα. Οι μαχητές της Αραβικής Λεγεώνας δεν παραδίνονται αλλά πολεμούν μέχρι το τέλος στις μάχες της Αυστρίας.


Η δυναμική του Εθνικοσοσιαλισμού μετά τον πόλεμο στον Αραβικό κόσμο.


Στην Συρία ακόμα και σήμερα υπάρχει Εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα και το βιβλίο του Αδόλφου Χίτλερ '' Ο Αγών μου '' είναι από τα πρώτα σε πωλήσεις όπως και στις περισσότερες μουσουλμανικές χώρες. Σε αρκετές αραβικές χώρες ιδρύθηκαν μετά τον πόλεμο δυναμικά Εθνικοσοσιαλιστικά κόμματα και δεν είναι τυχαίο ότι από το κόμμα '' Νέα Αίγυπτος '' προήλθε ο ηγέτης της Αιγύπτου Νάσερ. Ο αγώνας του Παλαιστινιακού λαού συνεχίστηκε μετά τον πόλεμο από Εθνικοεπαναστατικές ομάδες Παλαιστινίων σε όλο τον κόσμο με ακτιβιστικές ενέργειες που συγκλόνισαν τον κόσμο και σήμερα ακόμα συνεχίζονται από την Χαμάς και την Χεζμπολάχ. Ο δολοφονηθείς από τους Εβραίους ηγέτης Γιασέρ Αραφάτ υπήρξε συγγενής του Μεγάλου Μουφτή της Ιερουσαλήμ. Στον Νότιο Λίβανο και στην Παλαιστίνη παιδία άντρες και γυναίκες της οργάνωσης Χεζμπολάχ και Χαμάς υψώνουν τα χέρια τους σε υπερήφανο χαιρετισμό και ορκίζονται στον Θεό του Ισλάμ ότι θα συντρίψουν το Σιωνιστικό κτήνος στη φωλιά του. Είναι μαχητές που έχουν νικήσει στο παρελθόν την Ισραηλινή πολεμική μηχανή το 2000 αναγκάζοντας την να αποσυρθεί από μεγάλο μέρος στα υψίπεδα του Γκολάν. Ο αγώνας των Παλαιστινίων είναι αντισιωνιστικός αγώνας αγώνας που δίνουν οι μαχητές της αντίστασης ενάντια στον δολοφόνο Ολμέρτ και το Ισραήλ.




Οι μαχητές αυτοί εμπνέονται και από την Μουσουλμανική μεραρχία των Εθνικοσοσιαλιστών χαιρετούν όπως οι Εθνικοσοσιαλιστές και δείχνουν τον δρόμο σε όσα Έθνη θέλουν να ζήσουν : Ότι πρέπει να πολεμήσουν ! Μην πιστεύεται τα φερέφωνα των Ελληνικών καναλιών , την σιωνιστική μηχανή και την ντόπια ακροδεξιά αντίδραση που κραυγάζουν υστερικά κατά των μουσουλμάνων , απορρίπτουν κάθε συνεργασία , στηρίζουν σε κείμενα τους την πολιτική των Σιωνιστών και τους εμφανίζουν όλους ως εχθρούς της χώρας. Οι Παλαιστίνιοι και οι Αντισιωνιστές μαχητές δεν είναι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών και τσιράκια υπερδυνάμεων όπως παλαιότερα υπήρξαν οργανώσεις δομημένες από την CIA. Στην Ιερή Γη της Παλαιστίνης οι συνεκτικοί δεσμοί μεταξύ της Ιδεολογίας μας και του Αραβικού κόσμου υπάρχουν ακόμα και σήμερα. Αυτό άλλωστε αποδείχτηκε και στο παρελθόν αλλά και σήμερα με τις επαφές και συνεργασία Ε/Σ του εξωτερικού με Παλαιστινίους την εθελοντική φρουρά Γερμανών και Ιταλών Εθνικοσοσιαλιστών της “ ομάδας μάχης Χόφμαν ” που αγωνίστηκε στο πλευρό της Παλαιστινιακής PLO στον πόλεμο του Λιβάνου ενάντια στον Ισραηλινό στρατό και τα φίλο-ισραηλινά Λιβανέζικα στρατεύματα της εποχής την παρουσία Ευρωπαίων Ε/Σ στις δυνάμεις της Χεζμπολάχ στον πόλεμο πέρσι αλλά και το σημερινό αναμφισβήτητο γεγονός ότι μέλη του NPD και άλλων εθνικοεπαναστατικών κινημάτων στην Γερμανία φοράνε σε πορείες ασπρόμαυρες Παλαιστινιακές μαντίλες σε εκδηλώσεις και πορείες συμβολίζοντας την σύνδεση του κοινού αγωνιστικού παρελθόντος με την σημερινή πραγματικότητα.





Η μαρξιστική αριστερά στην Ελλάδα εδώ και χρόνια εκμεταλλεύεται τον αγώνα και τα σύμβολα των Παλαιστινίων ενώ την ίδια στιγμή η παρακρατική antifa στην Γερμανία οι εκεί ''αντιφασίστες'' κυματίζουν Ισραηλινές σημαίες σε πορείες για συμπαράσταση στο Εβραϊκό κράτος και ενάντια στον αντισημιτισμό. Οι Παλαιστινιακές μαντίλες και σημαίες είναι το λιγότερο αστείο να επιδεικνύονται από … επαγγελματίες «αντιφά» και υποστηρικτές των Σιωνιστών καθώς και της εβραϊκής ιμπεριαλιστικής πολιτικής.

Τα διεκδικούμε λοιπόν από την μεριά μας αυτά τα σύμβολα ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό στον αγώνα που δίνει καθημερινά για επιβίωση και ανεξαρτησία και σηκώνουμε ψηλά τα λάβαρα της Παλαιστινιακής Αντίστασης ενάντια στην Pax Judaica.


*Αξίζει να σημειωθεί οτι στο Βερολίνο υπήρξε και τζαμί ως επίσημος χώρος προσευχής των Μουσουλμάνων συμμάχων του Εθνικοσοσιαλιστικού καθεστώτος.