Ζήτω η Εθνικιστική αριστερά !


Το κείμενο αυτό δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο δωδέκατο τεύχος του Εθνικοεπαναστατικού περιοδικού «Αντίδοτο».


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ σε όλους τους νεοταξίτες κοσμοπολίτες φιλελεύθερους ροζ αριστερούς ... ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στα κοπρόσκυλα της αστικής ακροδεξιάς - τσιράκια του καπιταλισμού ...


Ζήτω η Εθνικιστική αριστερά !

-------------------------------------------------------------

και με τη παραπάνω ιστορία εννοώ ακριβώς αυτό:


Eννοώ τον εθνικοσοσιαλισμό που ξεπήδησε μέσα από τα σπλάχνα του εργατικού κινήματος.


Εννοώ τον πρωταρχικό αγροτό - φασισμό που υπήρξε η αριστερά της αριστεράς τα χρόνια του μεσοπολέμου για να προδωθεί λίγο αργότερα από τη δεξιά καθολική συμμορία - κλίκα.


Εννοώ το καλλιτεχνικό κίνημα του φουτουρισμού που ύμνησε τον ταξικό πόλεμο και συνδέθηκε με τον φασισμό στην Ιταλία και τον κομμουνισμό στη Ρωσία.


Εννοώ τον περονισμό στην Αργεντινή που υπήρξε για χρόνια η εμπροσθοφυλακή του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα στη Λατινική Αμερική, όταν τα Χρουτσωφικά κομμουνιστικά κόμματα και οι εξωνημένες ηγεσίες τους είχαν προδώσει την επανάσταση.


Εννοώ τον ΕΡΝΣΤ ΡΑΙΜ στη Γερμανία και τα τάγματα εφόδου που ίδρυσε που αποτελούσαν την αριστερά στο NSDAP.


Εννοώ τον ΡΑΙΜ που στη συγκλονιστική συνέντευξη του πριν οδηγηθεί στο θάνατο από τους ακροδεξιούς του ξεφτιλισμένου αστού Γκαίρινγκ δήλωσε :


" Αυτό που κάναμε δεν ήταν απλά μια εθνικιστική επανάσταση αλλά μια Εθνικοσοσιαλιστική επανάσταση και η έμφαση πρέπει να δοθεί στη λέξη σοσιαλιστική. Αστοί και μπουρζουάδες , κομφορμιστές ΞΕΡΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΑΣΤΕ"


Και αυτοί τον δολοφονούν ....


Εννοώ τους πρώτους φασίστες στην Ιταλία που υπήρξαν όλοι αριστεροί και αναρχικοί όπως και ο Μουσολίνι άλλωστε πριν προδώσει το κίνημα που ο ίδιος ίδρυσε ...


Εννοώ τους χιλιάδες προλετάριους που πολέμησαν μέσα από τις γραμμές της Ισπανικής Φάλαγγας για να προδοθούν από τον ακροδεξιό καραβανά και όργανο της πιο σκληρής ισπανικής πλουτοκρατίας Φράνκο.


Εννοώ όλους αυτούς που πολέμησαν και πέθαναν για μια σοσιαλιστική κοινωνία μέσα από τις γραμμές του εθνικιστικού κινήματος για να τους εξευτελίσουν τα διάφορα ακροδεξιά δεκανίκια του καπιταλισμού που παρουσιάστηκαν σαν υποστηριχτές τους αργότερα, παραχαράζοντας τη πραγματικότητα.


Εννοώ τα λόγια του Γκαίμπελς :


"εμείς οι εθνικοσοσιαλιστές αγωνιζόμαστε για τα ίδια ιδεώδη που μάχονται και οι κομμουνιστές".


Και λέγοντας όλα αυτά θέλω να καταλήξω απευθύνοντας το λόγο πρώτον στους κομμουνιστές :


είμαστε μέρος του επαναστατικού κινήματος και όχι έξω από αυτό ή εναντίον του όπως διατυμπανίζετε.


Και δεύτερον στους δήθεν εθνικοσοσιαλιστές που "μαγεύονται" από τον αντισυμμοριακό αγώνα ... υμνούν τις χούντες του Πινοσέτ και του Παπαδόπουλου , πηγαίνουν στην εκκλησία κάθε Κυριακή και κάνουν δεήσεις για να σωθεί το έθνος από τους κομμουνιστές , είναι παρατρεχάμενοι της ασφάλειας και δεκανίκια του καπιταλισμού , σε όλα αυτά τα ακροδεξιά απόβλητα :


ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ , ΠΙΣΩ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.


ΖΗΤΩ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ !


ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !