Παρουσίαση της μπάντας «Χαριστική Βολή».


του Red Byron

Μερικά στοιχεία για την μπάντα μας

Δεν είμαστε ενταγμένοι σε κάποια οργάνωση ή κόμμα προτιμούμε την Aυτόνομη πολιτική δράση και παρουσία. Είμαστε μέλη της εργατικής τάξης και όπως είναι φυσικό είμαστε αντικαπιταλιστές και εχθροί της σάπιας ακροδεξιάς αντίδρασης και των παρακρατικών ακροαριστερών νεοταξικών σκουπιδιών.Για εμάς ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι Κίνημα της Αριστεράς όπως περιγράφει και στο βιβλίο του ο Povl Rus Knudsen.
Έτσι λοιπόν μελετάμε με κριτική ματιά τα κείμενα και την πολιτική σκέψη των Ernst Junger , Otto και Gregor Strasser , Ernst Rohm , θαυμάζουμε το έργο και την ζωή του Cornelius Codreanu , του Ledesma Ramos , του Che Guevara , παίρνουμε δύναμη ιδέες από τα έργα του Jack London και του Julius Evola , είμαστε υποστηρικτές της αντίστασης στο Ιράκ , την Βόρεια Κορέα σε κάθε σημείο του πλανήτη όπου το κτήνος του Ιμπεριαλισμού τα βρίσκει σκούρα.

Αντίσταση για εμάς δεν είναι μόνο οι Εθνικιστές και οι Εθνικοσοσιαλιστές και αυτό είναι φυσικό διότι η αντίσταση είναι πολύμορφη. Αντίσταση λοιπόν είναι και ο Τσάβες στην Βενεζουέλα , ο Μοράλες στην Βολιβία , ο Αχμαντινεζάντ στο Ιράν , οι Κούρδοι αντάρτες του PKK , οι σύντροφοι του NBF στην Ρωσία , οι Βορειοκορεάτες που αρνούνται να υποκύψουν στον Αμερικάνο.


Τα πράγματα για εμάς είναι απλά και ξεκάθαρα. Ζούμε σε μια άθλια εποχή όπου κυριαρχεί πλήρως το καπιταλιστικό σύστημα , η λογική του κέρδους και η κοσμοπολίτικη αντίληψη. Η κοσμοκρατορία των Mc Donald’s και των Starbucks εισχωρεί σε κάθε κοινωνία στην Ευρώπη , την Ασία , την Αφρική. Δεν υπήρξαν και δεν θα υπάρξουν όρια για τον Καπιταλισμό. Νέες τράπεζες ιδρύονται , το κεφάλαιο ενισχύεται ακόμα περισσότερο το προλεταριάτο εξοντώνεται καθημερινά.

Τα ναρκωτικά σκληρά και μαλακά ένα από τα πιο δυνατά όπλα του Καπιταλισμού είναι πιο φθηνά άρα πιο εύκολο για την νεολαία , για την κάθε επαναστατική νεολαία σε ολόκληρο τον κόσμο να εθιστεί σε αυτά να νεκρωθεί ο εγκέφαλος της και να μην αντιδράσει σε κανέναν μελλοντικό εχθρό στόχο και σκοπό του συστήματος. Κάμερες παντού , μπάτσοι παντού , νέοι τρομονόμοι , παρακολουθήσεις τηλεφώνων , στημένες δίκες , βαριές ποινές σε ανθρώπους που είναι Επαναστάτες και αμφισβητούν τον Καπιταλισμό και την Νέα Τάξη.

Ανεργία , ανέχεια , φτώχεια , παρακμή σε κάθε επίπεδο προβολή κάθε σάπιου εγκεφάλου και σχεδίου που στηρίζει ο Μεγάλος Αδερφός κάθε μέρα και συνέχεια από τηλεοράσεις και ραδιόφωνα.

Μόνη λύση για εμάς το Φαιοκόκκινο Μέτωπο.
Μαθαίνουμε λοιπόν για συνεργασία Βόρειας Κορέας και Συρίας , συνεργασία Τσάβες και Μοράλες , αλληλεγγύη ανάμεσα σε Ιρανούς και Γερμανούς Εθνικοεπαναστάτες και άλλα πολλά.


Και αυτός πρέπει να είναι ο δρόμος μας για ένα καλύτερο μέλλον. Ένα μέτωπο όπου οι πιστοί της Σοσιαλιστικής Επανάστασης , και οι μαχητές του Τζιχάντ θα δώσουν το χέρι τους σε έναν σύντροφο της άλλης πλευράς. Σε έναν σύντροφο πιστό στρατιώτη του Εθνικού Σοσιαλισμού.

Και όλοι μαζί ενωμένοι θα συνεχίσουμε στον δύσκολο δρόμο για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Για επικοινωνία το email μας : xaristikivoli@yahoo.gr