Ο μάρτυρας της Εθνικοσοσιαλιστικής Επανάστασης Joseph Tomassi.

Ο Joseph Tomassi ήταν ο ιδρυτής και ηγέτης του Εθνικού Σοσιαλιστικού Απελευθερωτικού Μετώπου ( NSLF ). Το NSLF είχε σαν επίκεντρο την ένοπλη πάλη. Ήταν ο υπεύθυνος του δυτικού τομέα του Εθνικού Σοσιαλιστικού Κόμματος των Λεύκων Ανθρώπων και συγκρούστηκε με τον Matt Koehl και το NSWPP το φθινόπωρο του 1973. Ο James Mason έγραψε κάποια πράγματα για αυτόν στο newsletter που υπήρχε στο βιβλίο Siege. Ο Tomassi σκοτώθηκε σε μια διαμάχη στα κεντρικά γραφεία του NSWPP του Λος Άντζελες στις 15 Αυγούστου του 1975. Συνάντησα κάποια πρώην μέλη του NSLF και όλοι είχαν έναν ιδιαίτερο τόνο στην φωνή τους όταν μιλούσαν για τον Tomassi. Κατά την γνώμη μου ήταν ένας από τους πιο αξιόλογους Αμερικανούς Εθνικοσοσιαλιστές και ο λόγος αυτός αποτυπώνεται σε ένα φυλλάδιο που είχαν εκδώσει. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ειδήμων πάνω στον Τομασσι. Θαυμάζω το στρατιωτικό του πνεύμα την επιθυμία του να πολεμήσει μέχρι το θάνατο και την ικανότητα του να οργανώσει και να εμπνεύσει Λευκούς άνδρες και γυναίκες. Ακόμα μου αρέσει το ευθύ στυλ του γραψίματος του ενάντια σε παρωχημένο τρόπο γραφής.
Εδώ είναι ένα δείγμα :


Στρατηγική για Επανάσταση :


Στις 2 Μαρτίου του 1974 43 Εθνικοσοσιαλιστές επαναστάτες συναντήθηκαν σε μια αίθουσα στο Ελ Μοντε στην Καλιφόρνια. Στην συνάντηση αυτή διαπίστωσαν την λάθος στρατηγική στην μαζική διάδοση των ιδεών του κινήματος μας. Οι Εθνικοσοσιαλιστές εγκατέλειψαν την πλατιά στρατηγική και εφάρμοσαν την επαναστατική προοπτική του κρυφού αντάρτικου.


· Δεν θα σκεφτούμε περισσότερο ότι θα κερδίσουμε πολιτική δύναμη μέσω εκλογικών διαδικασιών αλλά κτυπώντας τον εχθρό με δύναμη και βία. Πρέπει να οικοδομήσουμε τον ένοπλο αγώνα.

· Δεν θα συνεχίσουμε περισσότερο μια πλατιά στρατηγική αλλά θα προσαρμόσουμε τα δεδομένα στην όπως βλέπουν οι Εθνικοσοσιαλιστές τον κόσμο. Θα περιοριστούμε μόνο στους καλύτερους στο κίνημα.

· Θα εγκαταλείψουμε την γραφειοκρατία και θα αναπτύξουμε την ιδέα ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ότι είναι χρήσιμο είναι και καλό.

· Αναγνωρίζουμε ότι οι γυναίκες έχουν κυρίαρχο ρόλο στις περισσότερες επαναστατικές δομές και θα τις συμπεριλάβουμε σε κάθε ενέργεια του NSLF.

· Αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι οι μάζες των Λεύκων δεν θα στηριξουν ποτέ ακραία πολιτική. Οι Λευκοί δεν έχουν πια την ικανότητα να ξεχωρίσουν τον εχθρό άρα πως νομίζουν κάποιοι ότι οι μάζες μπορούν να λάβουν μέρος στην επανάσταση ;
…Οι μάζες δεν αναγνωρίζουν τον εχθρό δεν νοιάζονται και δεν έχουν τα αρχίδια να στήσουν κρεμάλες. Βλέπουμε τον ένοπλο αγώνα σαν την μόνη δύναμη για πολιτική αλλαγή…

To NSLF ενεπλάκη σε έναν αριθμό χαμηλής δράσης ενέργειες όπως εξαπόλυση δακρυγόνων σε εκδήλωση μνήμης για τους εβραίους κατασκόπους Τζουλιους και Εθελ Ροζενμπεργκ σε βομβαρδισμούς αριθμού στόχων του κομμουνιστικού κόμματος. Άλλες ενέργειες δεν έχουν διαλευκανθεί , η τακτική ήταν το χτύπημα πρώτα σε χαμηλής προτεραιότητας στόχοι και και μετά επέκταση σε κανονικές επιχειρήσεις.


“Ο Λευκός άνθρωπος έχει χάσει ! Είμαστε υπό κατοχή στην ίδια μας την γη και πρέπει να αναπτύξουμε έναν ολοκληρωτικά διαφορετικό εικόνα για την επανάσταση.
Πρέπει να χτίσουμε το ανταρτικο. Να κάνουμε έναν ικανό σκληρό Εθνικο Σοσιαλιστικό επαναστατικό Στράτο.”


Μερικά ακόμα από τα γραπτά του :


“ Η ηγεσία στον αγώνα έχει να κάνει με το να κανείς πράγματα να συμβούν. Ο ηγέτης είναι ο άνθρωπος που τα καταφέρνει σταματάει τις άπειρες συζητήσεις διαλύει ομάδες και τα σόγια που μας κρατάνε πίσω αναπτύσσει και δρα σε μια καθαρή γραμμή πως θα κινηθούμε για να νικήσουμε επαναπροσδιορίζει το νόημα ναι την σημασία του Κινήματος και της Επανάστασης.


Για αυτό φωνάζουμε : “Αρπάξτε την ευκαιρία”


Εμείς ΔΕΝ ευχόμαστε για τάξη και νόμο. Νόμος σημαίνει την συνεχιζόμενη ύπαρξη του σάπιου εβραϊκού καπιταλιστικού συστήματος. Επιθυμούμε αναρχία και χάος που θα μας ευνοήσει να ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ στο σύστημα ενώ τα γουρούνια του μεγάλου αδερφού θα προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Θέλουμε μια κατάσταση συγκεχυμένη και διαλυμένη ώστε να μπορέσουμε να καταστήσουμε αυτούς τους μπάσταρδους υπεύθυνους για τις αντί – Λευκές πολιτικές τους και επιθέσεις τους ενάντια στους ανθρώπους μας. Τέτοιο χάος θα μας επιτρέψει να εξασφαλίσουμε τις επιθέσεις μας και να επιφέρουμε τον θάνατο σε όλο το σύστημα. Για εμάς να υποστηρίξουμε αυτούς ( την αστυνομία) που διατηρούν τους κανόνες που κάποιοι έφτιαξαν για ηλίθιους είναι βλακώδες και αυτοκτονία.
Ο Joe Tomassi ήταν ένας άνθρωπος μπροστά από την εποχή του και αξίζει να τον θυμόμαστε.

Η πολιτική δύναμη πηγάζει από την κάνη ενός όπλου.


“Κερδίζοντας καρδιές και το μυαλό των ανθρώπων καταφέρνεις ισχυρή οργανωτική ικανότητα και επιθυμία ενός μέρους του κόσμου να οργανωθεί. Αυτή την στιγμή αυτό δεν υπάρχει. Ένα μαζικό κίνημα δεν μπορεί να οργανωθεί στην Αμερική - λόγω της απαθείας των αμερικανών - η μόνη λύση είναι οι Εθνικοσοσιαλιστές επαναστάτες να δρουν υπογείως και να χτίσουν το ένοπλο αγώνα στον πόλεμο ενάντια στον κράτος. Οι εθνικοσοσιαλιστικες δραστηριότητες ποτέ δεν έφεραν ένα ικονοποιητικο πολιτικό αποτέλεσμα στις ΗΠΑ. Οργανωτικά το Κίνημα έχει αποτύχει να εκμεταλλευτεί ευκαιρίες ικανές να δημιουργήσουν μαζική βία ενάντια στον εχθρό όποτε και αν εμφανίσθηκαν αυτές οι ευκαιρίες. Δεν όπλισαν μαθητές δεν έκαψαν σχολικά λεωφορεία απλά κάποιοι δεν είχαν σχέση με Ε/Σ δεν υπήρχε οργάνωση σε βίαιες διαδηλώσεις και σχέδιο να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους και να παρέχει την αναγκαία Ε/Σ πολιτική ηγεσία ώστε να επιφέρει ες επιτυχίες”.